1. Éro, nebo-li neřízená střela, jsem už odmala. Pokud mi to zůstane i v písmenkách na blogu, tak si to určitě rádi přečtete.

2. BB rejža mne ukecal.

3. Chci svým psaním mnohé pobavit. Nebo potěšit.

4. Asi tím i někoho naštvu. Ale jak říká můj kamarád: „Dokud v lidech vzbuzuješ emoce, tak žiješ Hanko.“ No a já to mám ráda na plný plyn.

5. Na Facebooku jsem se zapojila do výzvy 1 000 km za rok 2014. Takže budu hodně běhat. A to se mi pak bude báječně písmenkovat.

6. Nebudu ale psát jen o sportovních aktivitách, ale i o lehkosti žití, či nesnesitelnos­ti bytí.

7. Nevzali mě do redakce časopisu Historie, neb jsem nesplnila věkový limit. Jsem ještě moc mladá a prý málo pamatuji. BB rejža a spol. naštěstí pamatují co je třeba, takže tady věkové limity neexistují. Jen se malounko bojím váhového, přece jen jde o blog na běžeckém serveru.

8. Nebudu večer mlsat a pojídat nesmyslnosti, neb jsem si dala závazek, že u svého nového počítače nebudu NIC jíst. Nechci mít klávesnici plnou drobků a umaštěný monitor. Tudíž, čím víc budu psát, tím méně budu jíst.

9. Když náhodou skonám při své první půlce, tak se bude říkat: „Psala lépe, než běhala“. A když tu půlku dokončím ve slušném čase, tak se bude říkat: „Běhá lépe, než píše.“ Takže vlastně nic neriskuji.

10. Bydlím v desátém patře a tak nejsem přízemní.