WE RUN PRAGUE 2013 byl mým prvním závodem, a letos jsem ho absolvovala s nejlepší kamarádkou Týnou..:) Obě jsme se na závod těšili. Já měla v plánu pokořit svůj osobáček o víc než 5 minut. Pro Týnu to byl její první závod. Naše celo prázdninové trénování nám mělo při nést výsledky a také přineslo..:)

V sobotu ráno jsem odjížděli do Prahy vybavené, krabičkami s jídlem, aby jsme neudělali stejnou chybu kterou jsem udělala na své poslední desítce před zraněním. Do Prahy jsme přijeli v čas, v klidu jsme si vyzvedli klíče od bytu a poobědvali. Pak přišla na řadu příprava a krátký relax před závodem.

Po druhé hodině jsme se začali připravovat na cestu do Žlutých lázní. Aby jsme si užili atmosféry žlutých lázní. Krátký déšť nás trochu zbrzdil ale i přesto jsme se těšili..

Už v MHD ( nebo jak tom říkají Pražáci..?) Jsme potkali usměvavou paní ve žluto-zeleném tričku, která byla příjemná a která mi byla odněkud známá..:)

Ve žlutých lázních se to hemžilo žluto-zelenými tričky.. Jak jinak že..?? VE WOMEN ZONE jsme si užili masáže a já si vyzkoušela kyslíkovou terapii..:) Bylo to velmi zajímavé, vdechovat 96% kyslík..:)

I jako loni se na dámských záchodech stáli dlouhé fronty..:) Ale i to jsme zvládli..:)

A pak už jsme se jen protáhli a začali řadit do koridorů..:) Můj cíl byl dostat se pod 50 minut nebo alespoň pod svůj osobáček 55:23..

A pak závod odstartoval..:) Stála jsem v oranžovém koridoru..:) A závod jsem si užívala bylo krásné sledovat tu masu lidí..:) Opravdu krásně se mi běželo..:) Zastavovala jsem jen na občerstvovacích stanicích, takhle dobře se mi v závodě ještě neběželo..:)

Na pátém kilometru jsem měla mezičas 26:31 a byla jsem spokojená..:) Už jsem tušila že se asi pod 50 nedostanu ale i tak jsem měla z běhu strašnou radost..:) Pak už jen doběhnout na občerstvovačku na sedmém kilometru. Kde jsem se jen polila vodou a běžela dál, byla jsem naprosto pohlcená závodem..:) Motta na zádech jiných běžců mě hnala dopředu..:) Transparenty lidí podél trati a neuvěřitelná motivace dokázat si že desítku zase zvládnu i po zranění a to že mám zpátky svojí formu.

Když jsem dobíhala do cíle ještě jsem měla energii zrychlovat a myslím si, že jsem mohla začít zrychlovat mnohem dřív..:) Tak příště..:) Když jsem dobíhala do cíle viděla jsem, že už se pod 50 nedostanu ale byla jsem v klidu..:) Závod jsem si užila v cíli, jsem chvíli prožila nekomfort z mnoha lidí..:) Jsem tak trochu nelida, mám z masy lidí strach..:)

Když jsem si na občerstvovacích pultech vyzvedla jídlo a pití..:) Šla sem čekat na svojí kamarádku a čekala jsem na sms s výsledným časem.. Můj výsledný čas byl 54:55,tedy jen o pár setin horší než můj osobák, příště víc máknu..:) Byla jsem 760 z žen a podle průměrných časů žen a můžu jsem nadprůměrná žena a podprůměrný muž..:)

Fakt, že jsem nepokořila svůj osobák je sice trochu smutný ale překonala jsem svůj boj s hlavou..:) Nemůžu předce uběhnout celou desítku bez zastavení..!! A vidíte jde to..:) Všechno je jen ve hlavě..:)

Na svojí kamarádku jsem moc hrdá.. Týna se mnou celé prázdniny trénovala a tenhle závod zvládla skvěle..:) Moje radost je ještě větší pokud si doufám, že můžu připsat to, že jsem jí přivedla k běhu právě já..:)

Závod jsem si opravdu užila a myslím, že Týna taky.. Lépe jsem prázdniny zakončit nemohli.. Snad i Vám se podařilo prázdniny dobře zakončit..:) Příště do toho jdeme znovu..:)

Pro tyto prázdniny mám hned dva citáty, které je vystihují. I cesta je cíl.. a „Je jen na vás na kolik změníte to nemůžu na to můžu.“

Myslím si , že jsem na dobré cestě ke šťastnému životu, tyhle prázdniny mě dali pevnější postavu a jasnější mysl..Vyplatí se na sobě makat..:)

PS: Radost z běhu je větší a větší..:)