• foto Seitl Oto

Za pár dní jsem mohl poprvé v životě navštívit Brněnský okruh…nu což…*

V pátek, v magický datum 4.4.2014, pár minut nebo hodin po poledni, jsem otevřel oči a na krátkou dobu jsem uvěřil, že nebe existuje. Nade mnou se skláněla krásná dívka s andělskou tváři. Ovšem bolest půlky těla mne uvrhla zpět do reality. Právě jsem se probouzel z narkózy a ta fakt hezká sestřička, zjišťovala jak na tom po operaci jsem.
Tak to mám za sebou… možná první den nového života…a teď navázat na všechno krásné. A že je na co!
V sobotu jsem vlastně ve skutečnosti měl být na úplně jiném místě. S dvanácti a půl tisícovkou dalších běžců, závodníků i hobíků jsem měl stát na startu pražského půlmaratónu. Ale toto je fakt podstatně důležitější start! Celý závod jsem se snažil alespoň sledovat v televizi. Fantastické záběry ze startu…tisíce lidí v pohybu…keňani na třetím kilometru…keňani na osmém… desátém… najednou stojí na stupních vítězů. Udržet oči otevřené byl problém.
Za pár dní se běží další z podniků, na který jsem byl moc natěšený. Brněnský Masarykrun. Tak jsem se přihlásil hned mezi prvními. Ale teď? Teď je registrace platná, zaplacená, ale běžec chybí. Co z toho vyplývá? Jedno místo na startu vyprodaného závodu je volné.
Takže přátele Bezvaběhu, jestli jste nestihli registraci, zkuste se rychle ozvat, a dám Vám svoje iniciály pro přeregistraci. Zjistěte si jak na to a co bude potřeba. Pište na mail radim.lysak@seznam.cz