Dovolujeme si vás pozvat ve středu 8. května od 11:00 na Discgolfové hřiště v Šumperku na běžecký super kros zvaný Šumperský kotel! Čeká vás vzrušující den plný běžeckých závodů na trati, která kopíruje zčásti historickou motokrosovou dráhu.

Registrace jsou otevřeny online na https://sumperksportovni.cz/…y-superkros/, ale pokud si rozmyslíte start na poslední chvíli, neváhejte – můžete se přihlásit i na místě. A pro dětské kategorie je start zcela zdarma.

Na programu jsou závody pro různé věkové kategorie, včetně samostatných závodů dětí, mládeže, žen, mužů a letošní novinkou je štafetový závod pro tříčlenná družstva. Ať už jste začátečníci nebo zkušení běžci, čeká na vás skvělá atmosféra a nezapomenutelný zážitek.

Aby toho nebylo málo, je pro vás připraven také kulturní a dětský program. Budeme rádi, když si dáte toto datum do kalendáře, přijdete si zazávodit, či alespoň závodníky podpořit a užijete si skvělý den v Šumperském kotli! Sledujte náš FB https://www.facebook.com/…skasportovni, ať vám neutečou žádné novinky.