První 2 týdny z toho 1 dle plánu BB. Druhý mi hlavně kvůli práci nevyšel, ale jedu furt dál.

1D1T Po 1.9. RESTART plánu na běhání. Brzo ráno vstát a běhat. Přesně podle plánu z gauče na 5 km. Bál jsem se jak to půjde, ale zbytečně. Přece jenom něco z kondičky zbylo (to se divím) a naplánovaných 60 s běhu a 90 s chůze hravě plním. S Radimem je pořád všechno při starým, ale něco se změnilo. Přestal jsem řešit že nespím a jaká jsem chudinka co nemá sílu na nic a prostě jsem se sebral a začal trénovat. Ta síla tam je, jenom motivace mi chyběla. Zajmací.

2.9. mimo plán Beru kočár a rajzuju po městě. 6,6 km

3.9. mimo plán Kočár a já, celkem 2,5 km.

2D1T Čt 4.9. Zase ranní běhání, podle plánu, 20 minut střídání běhu a chůze. Odpoledne procházka s kočárem, celkem 7,5 km.

5.9. mimo plán Kočár, courání po městě, 3,5 km.

So 6.9. VOLNO

3D1T Ne 7.9. Úprava plánu. V místním Sokole začíná cvičení – posilování s vlastním tělem. Jdu tam.

Kua… von je to normální kruhák. Hodina cvičení, asi 10 cviků po jedný minutě na jedno kolečko, celkem 4 série. Spocenej jako kráva. Šťastnej jako blecha. Některý cviky jsem nedal v plný palbě, ale zase jsem to nevzdal a došel domů celkem v pohodě.

Po 8.9. VOLNO. Přes den O.K. Večer se začínají ozývat svaly. Hlavně břišní.

Út 9.9. Ráno zaspal. Kua to je bolest. Všechny svaly okolo core pěkně táhnou. Po práci není čas na trénink. Roznáším pro kámoše nějaký letáky po městě. 3,5 km.

St 10.9. Přestává to pomalu bolet. Brzo ráno vstát a ještě za tmy roznos letáků. Další 2,5 km chůze. Pak rychle do práce. Tam je to pěkná divočina. Večer domů a utahanej jako pes spát.

Čt 11.9. Jestli středa v práci byla divočina, tak čtvrtek byl masakr. Jediný co jsem stihnul, tak byl rychlej kilometr chůzí.

Pá 12.9. Kolegovi jsem přišel nějakej smutnej, tak vytáhnul flašku skotský a popíjeli jsme. Do toho jsme namočili asi 10 dalších kolegů, takže nakonec slušnej týmbílding. Večer jsem dal pár pivek mezi přebalováním a dalším rodiným životem. Takže vlastně píšu VOLNO.

So 13.9. Na chalupě u rodičů, oslava narozenin mámy (dolní mámy). Čili píšu VOLNO.

Znovu 3D1T Ne 14.9. S Míšou na masáž. Teda Míša měla masáž (taky si jí už zasloužila) a já dělal chůvu. Pak na oběd. Zkouknuli jsme pěknej film. Malej nám dal pokoj a hezky spinkal. Já měl večer zase kruháč v Sokolu. Stejně náročný jako minule. Jedinej exot mezi 10 babama. Jedinej prakticky netrénovanej exot mezi 10 babama co maj kondičku. Vůbec mi to nevadí. Baví mě cvičit a to je hlavní. Celkově super den. Po tom divným týdnu, úžasný víkend a už se těším na zítra. Začne mi druhý tréninkový týden.

Můj deník: http://www.bezvabeh.cz/…-jarin-jarin

edit: od 8 večer do půlnoci nekončící hlasitej řev Radima. Nevadilo mi to. Tak moc jsem se o víkend nabil, že mě to nemohlo rozhodit. Nálada je furt dobrá.