Na fotbalový rytmus najel pohár Neflákej se – Hradecká míle v Hradci Králové. V závěru léta a na podzim se uskutečnily čtyři závody ročníku 2020/2021 v Šimkových sadech. Běhá na mílovém rovinatém většinou asfaltovém okruhu a hlavní soutěž je na pět kilometrů, tři kola. Další termíny budou oznámeny až to okolnosti dovolí, pohár by měl pokračovat do června 2021.

S končícím Hradeckým pohárem do poháru Nefkákej se – Hradecká míle plynule přeběhl Drahomír Randa ze Stěžer. Hradecký Keňan vyhrál všech 10 závodů Hradeckého poháru a při třech startech v Neflákej se také marně hledal soupeře. První běh dal za 16:41 a při posledním vítězství těsně před začátkem krize zapsal dokonce 16:15. Druhý byl ve čtvrtém klání Jan Lněnička za 18:28.

Soutěž žen vyhrála Katka Kubiasová z Vlčkovic za 20:19, druhá byla Šárka Vachalová za 21:26.

Na krátké trati, jedné míli, jednom okruhu, vyhrál trenér Tomáš Hrbek (na foto) za 5:41. „Myslel jsem, že dám jedno kolo s Drahomírem, ale utekl mi. Prostě na něj nemám,“ ocenil Tomáš kvality soupeře. Spolu však vytvořili silný tým, který vyhrál po tomto závodě půlmaratonskou soutěž dvoučlenných družstev, první půlku běžel Drahomír, druhou Tomáš. Soutěž žen na krátké trati vyhrála Eliška Vyčítalová za 8:13.

Na 19.12.2020 byl plánována největší masovka spolku Neflákej se Vánoční půlmaraton, ale poslední informace je, že závod letos nebude.