Chcete si dát na prvního května nějaký speciální trénink? Jednou z možností je Nike Run to Love, speciální prvomájový trénink pro začátečníky i rekreační běžce v Praze.

Nike již tradičně přichází s akcemi pro ty, kteří se chtějí během výsostně bavit. A bavit se můžete ve dvou. Máte-li totiž partnera, je to úplně báječné, neboť trénink bude inspirován datem a jsou připraveny speciální disciplíny pro páry. Jste-li single, není důvod zůstávat doma, třeba po skončení akce, cestou z Petřína, už partnera mít budete.

Celá akce začne v prvomájový podvečer, kdy se startuje z obchodu Nike Prague ve Slovanském domě. Tam si mohou běžci uschovat své věci a třeba si i zapůjčit nejnovější vybavení k otestování. Stejně jako na jiné tréninky, i na tento se běžci hlásí prostřednictvím aplikace na Facebooku „Nike+ Run Club Lokality“. Na tréninku pak mohou vyzkoušet a otestovat nejnovější běžeckou kolekci obuvi.

Nike Run To Love Event je vítaným zpestřením přípravy na běžecký závod We Run Prague 2012, který se uskuteční přesně za čtyři měsíce. Každý, kdo poběží tento závod, bude mít na hrudi svou výzvu, motivaci, proč běží.