Starý programy lidského chování jsou někdy zakořeněný pěkně hluboko. Já měl tenhle týden ve znamení: Nemám čas a Až zejtra. Ale dopadlo to O.K.

Ne 1.6. Dnešní den byl jako sobota přes kopírák. Práce okolo baráku, něco uvařit a průběžně si brát prcka, aby si mohla žena odpočinout nebo dělat další domácí práce. Malej řval celý den až do teď (21:30). Jdu spát. Přesouvám trénink na ráno.

Po 2.6. Vrátil jsem se pozdě večer z práce, rychle pomoh Míše s prckem a šel s kamarádama na víno a plzeň.

Út 3.6. Dnes jsem měl dovolenou, protože jsme museli jet k zubaři do Práglu. Pak jsem dělal něco okolo baráku a do práce. Prcek celý den prořval. Před třetí hodinou bylo na Míše vidět, že mele z posledního a potřebuje si odpočinout. Já byl nervní, že se zase nedostanu k tréninku a taky mě už vytáčel ten řev. Tak jsem to vyřešil jednoduše: poslal jsem Míšu spát, sebral malýho, přebalovací výbavu a kočárek a vyrazili jsme do města. Zabili jsme 4 mouchy jednou ranou: M. si trochu odpočinula, Radim časem usnul, já cestou nakoupil a ještě jsem dal 6-ti kilometrovou procházku.

St 4.6. Ráno jsem ve 4 zaspal a tím si zrušil trénink. Od rána do večera jsem proseděl v autě a jezdil po vlastech českých a přebíral zakázky. Večer jsem padnul za vlast a usnul.

Čt 5.6. Ve 4 zas nic. V poslední době se nemůžu dokopat k rannímu tréninku. Do auta a celý den na cestách. Odpoledne pomáhání s mrnětem. Konec šichty v noci. Zase bez tréninku kua!!!

Pá 6.6. To že jsem nešel ráno trénovat už nechám bez komentu. Zhoršuje se mi nálada a začínám bejt na sebe naštvanej.

So 7.6. Ráno je to fakt už zlý. Jsem nasranej jak brigadýr a začínám se litovat. Ale kampak na mě. Tohle už znám a už na to neskočím! Vím přesně co dělat: oblíknout si sportovní hadry a jít běhat ;-)

Rozcvička, abeceda, zahřátí a BĚH. Bylo to pomalý a takový unylý, ale počítá se to. Jako nový začátek dobrý. I am back.

Ne 8.6. Dnes jsem si dal po včerejším běhu volno. Teda jestli se tomu tak dá říkat: práce na zahradě ve 30-ti stupňovým pařáku. Hezky jsem se zapotil a pivo a domácí mátová limonáda chutnaly perfektně.

Můj deník: http://www.bezvabeh.cz/…-jarin-jarin