… potvora jedna hnusná, votravná, Douchová vošklivá, brejlatá ;-)

Po 23.6. Nálada dobrá, v krku bolí jako sviňa. Procházka s kočárem po městě, sekání trávníku. Nikdy bych neřekl, že to dá skoro 2 kilometry – jako chůze se zátěží a průběžnou další protahovací aktivitou ideální regenerační trénink.

Út 24.6. Dnes jsem lehce zaspal a tak jsem šel cvičit až v 5:30. Nějak mi vůbec nevadilo, že přijdu do práce až na 8 hodinu a šel jsem cvičit. Klasika: rozcvička a pak běhání na pomezí naší čtvrti a drážního braunfíldu. Mám to tady rád, bo silnice je rovná, široká, neopoužívaná a hlavně nevyužívaná. Když si dobře načasuju trénink, tak nepotkám skoro nikoho a nemusím uskakovat před autama. Na ranní pobíhání, kdy ještě z půlky spím je to ideální terén. Dnes jsem měl skvělou náladu, trénink utekl rychle a že mě bolí v krku to neřeším. Indiánský běh 90s/40s chůze. 12 intervalů.

St 25.6. Přituhuje. Ta pitomá bolest v krku mě nechce pustit a uzliny v krku jsou docela oteklý. Jdu běhat. Intervaly 90/40×12. Večer zimnice, bolest kloubů. Teplota normální – prostě rýmička.

Čt 26.6. Nasazuju chemii. Odpočívám. Podle ženy jde o nevyjádřený emoce, což se demonstruje jako bolest v krku, protože mi to potlačování narušuje krční čakru. No!, proč ne: z hlediska fungování stroje (těla) se dlouhodobý stres musí projevit nějakou materiálovou poruchou v nejslabším nebo nejvíc namáhaným místě systému, ať už je příčinou výrobní vada na nějaký součástce nebo přetěžovaný hardware nebo chybný software. Energetická disbalance na nějakých součástkách může znamenat poruchu někde úlně jinde, může detekovat závažnější problém, který nastane v budoucnu nebo je chybou samotnou. To každej správnej technik ví!

A protože mi chemie „léčí“ příznaky, tak mám čas se zabývat příčinou. Podle rady ženy beru flašku vína a odblokovávám si potlačený (nevyřčený) emoce. Docela zajímavej pokec. Jestli to nezabere, tak budu muset odblokovávat kvalitněji :-))

Pá 27.6. Situace se nehorší ani nelepší. Pánská nemoc co začíná na R se mě drží. Netrénuju. Nasazuju brutálnější chemii. Čakru nechávám čakrovat, musí si poradit sama. Když energie nejde, tak ať jí správce pošle po záložní lince než opraváři opraví vadné vedení. Každý strategický systém je zálohovaný. To každý technik ví!

So 28.6. Jsem hyperaktivní myšohryz. Uklízím celý barák a odškrtávám si resty na který jsem pro samej trénink neměl čas.

Ne 29.6. Netrénuju. Odpočívám. Odpoledne jdeme na masáž. Ty jo, já měl ale zrasovaný ramena a záda. To ten náš 6-ti kilový drobek. Na závěr reflexní terapie – oprava energetických drah v krku: uzliny, hlasivky, mandle…

Po 30.6. Ústup bolesti v krku. Uzliny zatím beze změny. Záda a ramena po včerejší masáži pěkně táhnou. Ordinuju si odpočinek. Začnu trénovat od středy.

Tréninkový deník: http://www.bezvabeh.cz/…-jarin-jarin