Zdravá pizza. Zní to příliš dobře na to, aby to byla pravda? [článek]
#2
03.08.2012 08:13
Radomír
offline
jeho tréninkový deník
407
2 fanoušci
A proč by pizza neměla být zdravá. Je to jen v ingrediencích. Těsto z mouky, vody a trochy kvasnic, olivový olej, rajčatová omáčka čerstvě připravená, houby, zelenina, trocha dobré šunky (z masa) a trocha dobrého parmezánu, jako koření bazalka, oregáno a pálivá paprika vytvoří „vyvážené jídlo“ Srovnej s českou klasikou – těsto z mouky, vajec, mléka a kvasnic, kečup, špek, klobása nebo i točeňák, 30% eidam natlusto. A taky se tomu říká „pizza“.
#3
03.08.2012 14:39
tomaz
offline
jeho tréninkový deník
631
0 fanoušků
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.
#1 03.08.2012 08:13 rejža offline jeho tréninkový deník
2
53 fanoušků
Nutričně vyvážená pizza, která zapadá do zdravého jídelníčku a nemá depresivní celozrnnou kůrku. Zní to příliš nemožně, aby to byla pravda? Pokud jste jako já, tak zavíráte oči před Calzone (plněná pizza, pozn. red.), říkáte „arrivederci“ všemu, na čem je mozzarella a kape z toho tuk. Aby vám to stále rychle běhalo, raději zvolíte sparťanskou pizzu Napoletana, přirozeně s tenkým těstem.
Odkaz na článek