Zájezd do Brazílie u příležitosti Mistrovství světa veteránů v atletice (říjen – listopad 2013).

Předběžné informace:

Atleti TJ Sokola Bučovice pořádají třítýdenní sportovně – poznávací zájezd do Brazílie u příležitosti MS v atletice veteránů.

Zájezd začneme na MS v Porto Alegre, kde budeme soutěžit a poznávat město a jeho nejbližší okolí. Po skončení mistrovství navštívíme tři turisticky nejatraktivnější místa Brazílie, a to vodopády Iguacu z brazilské i argentinské strany (2 dny), Rio de Janeiro (4 dny), oblast Bahía s dřívějším hlavním městem Brazílie Salvador (3 dny).

Ubytování je plánováno v hotelích ve 2–3 lůžkových pokojích se snídaní, na pobřeží Bahíe je to pak luxusní resort s nádhernou vyhlídkou, kde je plánovaný i odpočinek a relaxace. V Riu je hotel umístěn poblíž pláže Copacabana.

Všechny lokality, které navštívíme, budou zajištěny průvodcem s výkladem. Doprava proběhne letecky z Prahy a do Prahy pouze s jedním přestupem. Po Brazílii pak veškeré přesuny vzhledem k velkým vzdálenostem a náročnosti cestování budou taktéž letecky.

Cena letenky z Prahy do Porto Alegre, odtud k vodopádům, dále pak do Ria de Janeiro a do Salvadoru, odtud zpět do Prahy a takto naplánovaný program činí 78.000,– Kč. Pokud vypustíme poslední letovisko, cena se sníží přibližně o 10.000,–Kč.

Výběr ubytování v Portu je ještě otevřený a podle disciplín účastníků je možné, že se pobyt zkrátí, takže se cena může ještě vyvíjet, a to směrem dolů.

Pokud máte zájem přidat se k naší výpravě, dejte co nejdříve vědět:

Mirka Hanáková, email: mirka.atletika1@post.cz, mobil: 732923630

Eva Cupalová, mobil: 720618728