Slatiňany – Že by vytrvalec Hvězdy SKP Pardubice Miloš Kratochvíl rozehrál se soupeři stejnou partii jako v Hradeckém poháru i v celoroční soutěži Pohár Monaka 2014?

V Hradci je před posledním závodem sice průběžně čtvrtý, ale pokud standartně zaběhne záříjový běh má jisté vítězství. Do konce soutěže Poháru Monaka 2014 zbývají čtyři závody a Kratochvíl byl s pouhými třemi starty před srpnovým během průběžně čtvrtý. Včera zapsal podruhé plnou palbu a rázem je čtyři závody před koncem soutěže opět mezi kandidáty na celkové prvenství.

Trať desetikilometrové lesního krosu u Slatiňan dal tentokrát za 35:26 minuty. Druhý proběhl cílem jeho oddílový kolega Tomáš Procházka za 36:58 a třetí průběžně vedoucí muž poháru Josef Šutera z Poličky za 37:16.

Soutěž žen ovládla pardubická orienťačka Martina Zvěřinová za 42:45. Ze 120 startujících proběhla třicátnice Martina, která nedávno ukončila činnost v reprezentačním družstvu orientačního běhu s tím, že se chce naplno věnovat rodině a své profesi, na 29. místě.

Na dalších medailových místech doběhly nejlepší ženy z kategorie 35 – 44 let let, a to Jitka Kalná z Atletiky Chrudim za 47:02 a Eva Vejběrová z CykloPokr Hradce Králové za 47:13.

267× – KRB Chrudim