Máme pro vás epesní tři kousky z čerstvé běžecké kolekce Puma!

Příjemná mikina PR Cross Hooded LS Tee s dlouhým rukávem a kapucí v tyrkysové barvě je vyrobena z prodyšného a funkčního materiálu, který dokáže odvést vlhkost od těla i při pořádném tempu. Anatomicky tvarované rukávy zaručí svobodu pohybu, otvory na palce jsou praktické zejména v chladnějších dnech. Díky bezešvému provedení je mikina opravdu pohodlná a technologie Dri-Release s příměsí vlny zamezuje vzniku nepříjemného zápachu.

Také nová bunda PR Pure NightCat Jacket je ideální pro venkovní aktivity v tomto ročním období. Díky technologii visiCELL (využívá 3M reflexní nitě) a dalším reflexním prvkům budete perfektně vidět i ve zhoršených podmínkách viditelnosti, takže vás z hlediska bezpečnosti nezaskočí ani (pod)zimní mlha nebo déšť. Anatomický střih skvěle padne a tvarované kloubové rukávy zaručují vysokou flexibilitu paží, která je pro kvalitní trénink nezbytná! Bunda má praktickou kapsu na zip s vnitřním otvorem pro vývod sluchátek od přehrávače. Není nic lepšího než vyběhnout v rytmu těch nejlepších pecek!

Váš nový outfit skvěle doplní sportovní legíny. Pánské legíny PR Cross Graphic Long Tight mají anatomicky tvarovaný střih a ploché švy. Vysoce funkční materiál s technologií coolCELL zaručí perfektní termoregulaci, což oceníte zejména venku. Nejen že jsou legíny díky malé kapse na zip a rozepínatelným nohavicím velmi praktické, ale jsou také obzvláště pohodlné a mají originální design.

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku, mít štěstí a jeden ze tří kousků se postěhuje do vašeho šatníku.

Soutěžní otázka:

Kdo je hlavní tváří videa reprezentujícího kampaň Forever Faster?

  1. Usain Bolt
  2. Tomáš Rosický
  3. Václav Kadlec

Nápovědu najdete na Facebooku Puma: www.facebook.com/PUMA?…

Odpověď zašlete nejpozději do 23.12. na soutez@bezvabeh.cz, do předmětu uveďte „Puma“.


Herní řád internetové soutěže BezvaBĚH.cz o běžecké oblečení zn. Puma:

1. Vyhlašovatelem soutěže o oblečení Puma (dále jen „Soutěž“) je společnost BezvaBĚH.cz s.r.o., Větrná 6197/10, 708 00 Ostrava-Poruba, IČO: 26871351 (dále jen „BezvaBĚH.cz“). "Spolupořadatelem Soutěže je společnost BEST Communications, Všehrdova 560/2, 110 00 Praha 1, která poskytuje ceny pro výherce Soutěže.

2. Soutěže se může za níže uvedených podmínek zúčastnit každá fyzická osoba žijící v České republice, s výjimkou osob, které jsou v pracovně-právním či jiném obdobném právním vztahu k BezvaBĚH.cz a/nebo spolupořadatelem Soutěže, spolupracujících přímo či nepřímo na realizaci Soutěže, a osob blízkých těmto osobám (ust. § 116 občanského zákoníku), za předpokladu, že mají přístup k relevantním informacím spojeným se Soutěží.

3. Úkolem soutěžících bude zaslat e-mailem na adresu soutez@bezvabeh.cz. nejpozději do 23.12.2014 odpověď na otázku Kdo je hlavní tváří videa reprezentujícího kampaň Forever Faster. Soutěž bude vyhlášena dne 10.12.2014 na internetových stránkách http://www.bezvabeh.cz. Do předmětu zprávy je nutné uvést heslo „Puma“ a v textu zprávy kromě přiložené odpovědi uvést svoje jméno, příjmení, adresu, e-mail a velikost oblečení. E-maily, které nebudou obsahovat tyto údaje, nebudou do Soutěže zařazeny. Soutěžící berou na vědomí a souhlasí s tím, že v případě výhry bude jejich identita v podobě jméno, příjmení a místo bydliště zveřejněna na internetových stránkách http://www.bezvabeh.cz a dále s tím, že jejich kontaktní údaje mohou být poskytnuty spolupořadateli Soutěže pro účely předání ceny.

4. Každý soutěžící může do Soutěže zaslat pouze 1 (jeden) e-mail s jednou odpovědí. Porušení tohoto pravidla je důvodem pro vyloučení soutěžícího ze Soutěže.

Generátorem náhodných čísel budou vylosováni 3 výherci, každý z nich obdrží jeden kus běžeckého oblečení zn. Puma.

  1. vylosovaný obdrží 1ks PR Cross Hooded LS Tee
  2. vylosovaný obdrží 1ks PR Pure NightCat Jacket
  3. vylosovaný obdrží 1ks PR Cross Graphic Long Tight

Výherci budou zveřejněni na internetových stránkách http://www.bezvabeh.cz. Výsledky Soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání.

5. Cena bude výherci odeslána na adresu, kterou uvede na vyzvání pořadatele v emailu.

6. Ceny ze Soutěže není možné vymáhat právní cestou. V případě nepředvídaných okolností si BezvaBĚH.cz vyhrazuje právo poskytnout výhercům, namísto cen uvedených v odst. 3, náhradní ceny obdobného typu.

7. Na regulérní průběh Soutěže bude dohlížet Rostislav Bažanowski, koordinátor Soutěže. V případě jakékoli nejasnosti nebo sporu souvisejícího se Soutěží nebo tímto herním řádem je rozhodnutí BezvaBĚH.cz ve všech ohledech konečným a závazným a soutěžící jsou povinni se mu podřídit. Účastí v Soutěži soutěžící vyjadřují svůj bezvýhradní souhlas se zněním tohoto herního řádu a podmínkami Soutěže.

8. BezvaBĚH.cz si vyhrazuje právo vyloučit ze Soutěže soutěžícího, u kterého zjistí nebo bude mít důvodné podezření, že nesplňuje podmínky účasti v Soutěži stanovené tímto herním řádem, a/nebo porušuje či obchází pravidla stanovená tímto herním řádem.

9. BezvaBĚH.cz si vyhrazuje právo pravidla Soutěže a tento herní řád dle potřeby měnit, upravit nebo doplnit, včetně možnosti Soutěž prodloužit, zkrátit nebo ji ze závažných důvodů zcela odvolat.

10. Tento herní řád bude po dobu Soutěže uveřejněn na internetových stránkách http://www.bezvabeh.cz.