Máme pro vás malou novinku. Ti z vás, kteří mají účet u Stravy nebo Runkeeper, mohou své údaje synchronizovat s tréninkovým deníkem na BezvaBěhu.

Jelikož je přenášení dat přímo z Garmin Connect docela nákladné, zvolili jsme cestu oklikou.

Co to v praxi znamená. Strava i Runkeeper s přístroji Garmin spolupracují, takže data v nich zaznamenaná, se automaticky stáhnou resp. přenesou do tréninkového deníku na BezvaBěhu.

Jak na to? Velmi jednoduše. Po přihlášení se na BB, kliknete v pravém horním rohu na své jméno, pod kterým se k nám běžně přihlašujete.

Poté kliknete na kartu „Synchronizace“ a zatrhnete si Stravu, Runkeeper nebo obojí. A je to. Současně se objevíte i v žebříčku Ligy100.

Někteří ještě možná nevíte, že si na BezvaBěhu můžete také zvolit v jakých botách jste absolvovali trénink nebo závod. Vlevo vedle karty „Synchronizace“ kliknete na kartu „Moje náčiní“, kde si můžete zvolit nejen boty, ale taky na jakém kole jste odtrénovali tj. na silničce nebo MTB. Do názvu lze samozřejmě zadat i značku např. Specialized, Cannondale atd. U běhu třeba adidas, Mizuno aj.

Je léto, mnozí z vás si užívají na dovolené, takže pokud byste se chtěli s ostatními čtenáři podělit o své běžecké zážitky, můžete si založit na BezvaBěhu i svůj Blog (karta vedle "Moje náčiní).