Do jarního cíle doběhne televizní magazín Tempo ve svém desátém díle v premiéře na ČT Sport ve čtvrtek 25. června v 17.15 (a v reprízách pak v pátek v 0.40 a ve 13:05, v sobotu v 8.45 a ještě další úterý v 6.45. Všechny díly pak můžete shlédnout na ivysilani.cz nebo na youtube.com.

Závěrečný díl přinese rozsáhlou reportáž z Mattoni 1/2Maratonu Olomouc, nejlépe obsazeného půlmaratonu světa, který zakončil jarní část RunCzech běžecké ligy a kde se ukázaly prvotřídní hvězdy Wilson Kipsang, Stephen Kiprotich a Mary Keitany.

V běžecké encyklopedii si její čtenář Vojtěch Bernatský udělá opáčko předchozích lekcí. Co všechno se naučil, co si zapamatoval a co mu nejvíce pomohlo v jeho běžecké přípravě? Soupeřit do výzvy na Pražských schodech pozval téměř celý tvůrčí tým.

Ten pak nabídne „veselé historiky z natáčení“, zkrátka záběry, kdy se poněkud vypadlo z tempa. Ani na závěr nebude chybět ani tradiční vědomostní soutěž, nebo pozvánka na závody. Tak ještě jednou držte Tempo, než vyrazíte na prázdniny.