On-line registrace na dvanáctý ročník populárního běžeckého závodu kolem Brněnské přehrady SAUCONY Vokolo priglu je v plném proudu. Kdo se zaregistruje do 31. 8. 2023, může vyhrát ještě dříve, než se postaví na startovní čáru.

Ze všech běžců a běžkyň přihlášených do konce srpna totiž budou vylosovaní tři šťastlivci. Každý z nich získá běžecké boty Saucony dle vlastního výběru.

Kdo je již přihlášený na letošní ročník oblíbeného závodu, nemusí dělat nic, automaticky bude ve slosování. Kdo se zatím rozhoduje, měl by si pospíšit. „Do slosování postupují všechny přihlášky na aktuální závod 2023 s datem registrace do 31. srpna včetně, které budou uhrazeny nejpozději do tří dnů od registrace,“ uvedl ředitel závodu Petr Božek.

Tři výherci budou následně vylosovaní na začátku září a každý z nich si odnese boty Saucony v hodnotě pět tisíc, které si v běžecké speciálce TRIEXPERT v Brně nebo v Praze nejen vybere, ale také samozřejmě vyzkouší. Je nasnadě, že americká značka Saucony, která vyrábí běžecké boty a oblečení, je nový generální partner závodu. „Věříme, že SAUCONY Vokolo priglu přinese opět úsměvy na tváři a peřeje v žilách všech fanoušků i účastníků,“ usmál se Petr Božek.

Dvanáctý ročník závodu kolem Brněnské přehrady odstartuje sedmého října před jedenáctou hodinou dopolední, opět se bude vybíhat v několika vlnách. Závod měří 14,1 kilometrů, trasa je mírně zvlněná, hlavně po asfaltu, který tvoří pětaosmdesát procent, zbytek je kamenitý povrch. V cíli bude na všechny čekat mimo jiné pamětní medaile, která je každý rok povedeným designovým kouskem.

Oficiální webové stránky závodu Saucony Vokolo priglu | běžecký závod okolo Brněnské přehrady

Propozice Propozice běžeckého závodu kolem Brněnské přehrady | Saucony Vokolo priglu | běžecký závod okolo Brněnské přehrady

On-line registrace On-line přihláška | Saucony Vokolo priglu | běžecký závod okolo Brněnské přehrady